Candlelight dinner JB

Korang nak celebrate anniversary dekat mana tahun ni? Kita ada tempat best dan paling famous kalau korang tinggal dalam Johor Bahru.

Tempat dia memang dekat rooftop bangunan, siap ada kolam. dari atas ni, korang boleh nampak Paradigm Mall dengan Plaza Angsana.

Boleh layan sunset kalau booking pukul 6.30 ke atas. Tema warna untuk dekorasi korang boleh pilih, tapi biasanya untuk anniversary, krlbrands akan pilih konsep romantik.

Jangan lupa inform majlis korang tu celebrate untuk apa, supaya team dekor boleh stanby apa-apa signage atas meja tu nanti.

Nasib baik petang ni (semasa gambar diambil) takda guest yang mandi kolam. Kolam mandi akan ditutup untuk mandi pada jam 7 petang. Jadi korang boleh makan malam dalam keadaan tenang.

Bagi yang nak booking anniversary dekat tempat ni, korang boleh pm team JB kita dekat button bawah ni.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s