Nice restaurant in KL for birthday celebration

TAK TAHU NAK PREPARE APA UNTUK BIRTHDAY YANG TERSAYANG MINGGU DEPAN?

Alamak, tinggal berapa hari je lagi nak kena celebrate birthday si dia! 😰Apa nak buat ni? Tak sempat dah nak perah otak nak beli hadiah apa. Nak order online pun confirm tak sempat sampai before the special day.

Don’t worry. KRLbrands to the rescue😉 Tapi kena PM laju-laju lah sebab tinggal berapa hari je lagi kan? Kita nak make sure you all dapat spot yang best and romantik. 🥰 List hotel / restaurant yang paling best pun kita dah ready ni.

Untuk warga KL/Selangor/Putrajaya/Bangi jangan risau, you all still boleh nak celebrate birthday yg tersayang. Tapi DUA orang je la. Baru la romantik kan? 😍 PM atau boleh terus whatsapp kami di

https://wa.me/message/ZCQUNY3CCWKXA1

#birthdayparty#partyplanner#surpriseplanner#eventplanner #surpriseplannerkl #eventplannerkl#surpriseplannerjb#krlbrands#surpriseplannerputrajaya#surpriseplannerkl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s